INFORMERAR

KOTKA

Padelton Kotka är öppet varje dag 06:00 – 24:00

Vi accepterar SMARTUM och ePassi betalningar!

Efter att vi mottagit betalningen uppdaterar vi ert Playtomic saldo med motsvarande summa. Saldot är i kraft 6 månader från mottagen betalning. Märk: Ni måste ladda Playtomic appen på er telefon och välja Padelton Kotka som favorit för att vi skall se era kontaktuppgifter.

Saknar du spelkamrater?

Anmäl dig till Padelton Kotka WhatsApp gruppen: info@padelton.fi

RESERVERA NU!

HANGÖ

Öppettider klockan 8 – 22 – varje dag.

Säkra dina 2022 speltider genom att boka kontraktstider per email till info@padelton.fi

Höst priser 1-September: 
Söndag – Fredag: 24€/timme
Lördag: 36€/timme

Bokning av banor och hyrning av utrustning:

BANORNA
Ladda ner Playtomic appen på din telefon och sök upp Padelton Hanko via appen.

HYRA RACKET ELLER KÖP AV BOLLAR
Dessa bör bokas samtidigt med bokningen av banan i Playtomic appen. En kod skickas i berkäftelsen som öppnar lådan vid banorna där racketen finns. Även låne bollar kan tas gratis från samma låda (finns lösa i lådan) köpta nya bollar finns i tub med 3 st i.

Saknar du spelkamrater?

Anmäl dig till Padelton Hangö WhatsApp gruppen där man kan ropa efter speldeltagare. Skicka ditt telefon nummer samt meddelande om att du vill bli medlem i Hangö gruppen till: info@padelton.fi

RESERVERA NU!

Padelton – njut av padel på en ny nivå

På våra banor bortser vi från yttre meriter och koncentrerar oss på det viktigaste – att njuta av spelet. Därför är våra padelklubbar planerade för bästa möjliga spelupplevelse och trevlig social samvaro. Vi vill erbjuda förstklassiga och trivsamma förhållanden för padelspelare på alla nivåer, oavsett ålder eller erfarenhet.

PADELTON VÄLKOMNAR ALLA ATT NJUTA AV PADEL MED KVALITET

Våra fina panorama-banor är av World Padel Tour-klass och de övriga faciliterna i padelklubbarna är utformade enligt samma höga standard. Gör dig klar inför spelet i våra trivsamma omklädningsrum och finjustera formen i vårt separata Warm-up område. Våra varierande och högklassiga träningsredskap hjälper dig både att ladda upp inför spelet och att minimera risken för eventuella skador och försträckningar.

Padeltons Players’ Lounge är som ett andra vardagsrum för våra spelare. Det är en träffpunkt, där du kan göra upp om spelstrategier med ditt team, träffa andra spelare, eller njuta av mellanmål och drycker.

Padelton är ett företag ägt av passionerade padelentusiaster med målsättningen att lyfta padelutövandet i Finland till nya höjder. Vi vill att du skall trivas i våra klubbar både före, under och efter spelet!

Socialt ansvar ingår i vårt DNA

I all vår verksamhet strävar vi till att ta företagets sociala ansvar i betraktande, och vi bygger för framtiden redan idag. Vi är villiga att betala en extra slant för att se till att den energi vi förbrukar inte belastar klimatet eller naturen mer än nödvändigt. Vår anläggning i Kotka värms upp med hjälp av biogas och belysningen drivs med förnybar, koldioxidneutral el. Framför anläggningen kommer ett flertal laddningsstationer för elbilar att installeras. I våra val av material föredrar vi miljövänliga alternativ och hållbara framställningsmetoder.

ALLA HAR RÄTT TILL EN HOBBY

Vår förhoppning är att så många barn och unga som möjligt har tillfälle att delta i någon form av hobbyverksamhet. Vi drar vårt strå till stacken genom att betala 0,50 euro för varje reserverad speltimme till föreningarna Hope ry eller Pelastakaa Lapset – Rädda barnen ry, som båda understöder barns hobby- och fritidsverksamheter.

Bekanta dig med organisationernas verksamhet:

Padel

Padel är en sport vars popularitet har ökat explosionsartat i såväl Finland som runtom i världen – och med all anledning! Padel är fartfyllt och medryckande, lätt att lära sig och roligt att spela. Dessutom är det ett utmärkt sätt att förbättra sin kondition i ett socialt sammanhang i goda spelpartners sällskap. I padel är ett gott och smidigt teamarbete viktigare än rå styrka. I officiella sammanhang spelas padel alltid som dubbelspel, men under träningar är det vanligt att se ett varierande antal spelare på banan.

UTRUSTNING FÖR PADEL

Rätt långt påminner padelbanan om en tennisbana. Men padelbanan är mindre och den omges av tre meter höga glasväggar. Dessa väggar får, och bör, utnyttjas i enlighet med spelreglerna.

Även padelracketen påminner om en tennisracket, men är mindre, lättare och har inga strängar. Racketen är kortskaftad, vilket gör den lätt att använda. Padelbollen ser ut som tennisbollen, men är något mjukare och rör sig långsammare . I våra padelklubbar kan man vid behov hyra racket och köpa bollar.

Kontraktstider

Genom att boka en stående kontraktstid försäkrar du dig om att regelbundet få spela då det passar dig bäst. Om du är intresserad av att teckna ett kontrakt, får du gärna kontakta oss: info@padelton.fi

Den stående speltiden gäller varje vecka (även om den infaller på en helgdag) under kontraktets giltighetstid, oavsett om speltiden utnyttjas eller inte.

Vi förbehåller oss rätten att annullera en enskild kontraktstid p.g.a. evenemang vid klubben, såsom officiella tävlingar. I dylika fall ersätter vi avgiften för den indragna speltiden.
Så här bokar du kontraktstid:

 1. Hitta en ledig tid i kalendern för den Padelton klubben där du vill spela. Vänligen notera att det kan förekomma 1-2 dagars fördröjning i korrekt visning av kalendern.
 2. Skicka oss följande uppgifter per e-post till info@padelton.fi:
  • Ditt namn
  • Telefonnummer
  • Klubben där du vill boka
  • Önskad speltid
  • Om du önskar ett kontrakt som gäller tills vidare, eller ett tidsbundet kontrakt (12, 3 eller 6 månader)
  • Startdatum för kontraktet
 3. Vi skickar dig en bekräftelse och en faktura, som bör vara betald en vecka före den första speltiden. Vi kontaktar dig för att komma överens om en ny tid, om den önskade speltiden inte är ledig.

KALENDER FÖR KONTRAKTSTIDER

Banorna i Hangö är öppna varje dag 8 – 22! Kontraktstider kan bokas via info@padelton.fi

INFORMATION ANGÅENDE CORONAVIRUSET

Vi följer strikt myndigheternas rekommendationer.
Därför ber vi dig vänligen beakta följande

 • Sörj för god handhygien och använd handsprit både då du anländer till klubben och innan du lämnar den.
 • Upprätthåll rekommenderat avstånd till andra kunder, undvik att röra vid banornas glasväggar och gör med fördel ”rackethälsningen” med dina spelpartner.
 • Använd munskydd i alla andra utrymmen, förutom på banorna.
 • Returnera hyrda racketar för desinficering i den för ändamålet avsedda korgen.
 • Besök inte våra anläggningar om du har minsta förkylningssymptom

Banor och bokningar

Padelton Kotka

Klubben har fyra panorama-banor av World Tour Padel-klass med Supercourt Mondo-underlag. Anläggningen erbjuder nya, fräscha omklädningsrum med dusch, Players’ Lounge, samt Warm-up utrymme. Racketuthyrning och bollförsäljning erbjuds också. En försäljningsautomat med drycker och snacks står till spelarnas förfogande i Player’s Lounge.

Välkommen att njuta av en bättre spelupplevelse!

ADRESS:

Suurniitynkatu 10
48600, Kotka

ÖPPETTIDER:

mån-sön 06:00-24:00

Klubben öppnar en halv timme före första speltidens början och stängs en halv timme efter sista speltidens slut.

BOKA SPELTIDER

Boka speltider i Playtomic-bokningssystemet med hjälp av en webbläsare eller genom att ladda ned appen.

Ladda ned Playtomic-appen:

TRÄNING

Oavsett om du är nybörjare eller en avancerad spelare som söker mer utmaning, kan våra proffsiga tränare erbjuda dig hjälp med att utveckla din spelteknik.

För mer information och bokning av träning, kontakta oss på info@padelton.fi


Padelton Hangö

Öppet varje dag då vädret tillåter 8 – 22!

Välkommen att spela i hjärtat av Hangö! Våra två utomhusbanor ligger naturskönt och havsnära invid Östra hamnen bakom Granitslottet.

Vi tar emot kontraktstids bokningar på info@padelton.fi.

Speltimmar kan reserveras via Playtomic appen. Playtomic visar reservations situationen samt tar emot bokningar 2 veckor framöver.

Prislista

KotkaHankoVeikkola

Vardagar 6:00–15:00

30 € / h

Vardagar 15:00–24:00

36 € / h

Veckoslut

36 € / h

Lördag och Söndag


Kontraktstider - 12 månader / 52 veckor

30 € / h

Förnyas automatiskt men kan annuleras 30 dagar innan.

Kontraktstider - 5 månader

33 € / h

Upphör automatiskt.

Kontraktstider - 3 månader

34 € / h

Upphör automatiskt.


Studenter / Pensionärer

20 € / h

Vardagar 10:00–15:00.

Kontrakt kunder

20 € / h

Vardagar 10:00–15:00.

Skolor, polis, räddningstjänst och motsvarande

20 € / h

Vardagar 10:00–15:00. Kontakta för mera information

Hyres racket

5 €

Galleri

Kontaktuppgifter

Tveka inte att kontakta oss för frågor per email

Oy Padelton Ab
Fabiansgatan 4 B 14
00130 Helsingfors

info@padelton.fi
010 3192990

PADELTON KLUBBARNA DRIVS AV PASSIONERADE PADELENTUSIASTER

Om du vill arrangera ett företagsevenemang eller en privat tillställning i någon av Padelton klubbarna, eller är intresserad av samarbete i någon form, får du gärna vara i direkt kontakt med oss.

Fredrik "Freddy" Dow

Verkställande direktör
freddy@padelton.fi

Mikael "Mika" Simelius

Marknadsföring
mika@padelton.fi

Morris Fleege

Operativ drift
morris@padelton.fi